10421874_10152455808818430_1939303125_o

Nyheter

Vi är så glada och tacksamma för att vi får låna in Abby i vårt avelsarbete. Abby är från vår egna förstfödda kull som vi är mycket nöjda med hälsomässigt och mentalt. Stort tack Annika och Lennart som lånar ut er fantastiska tjej till oss.
Vi tror att Abby kommer att börja löpa i slutet av januari eller början av februari. Är du intresserad att veta mer så hitta du informationen under "Kullar D-kull" på hemsidan där också den blivande pappan Scion presenteras.
Läs hela inlägget »

Lördagen den 17e november så hade Chillikullen sin första kullträff. 8st av 10st valpar mötte upp plus mamma Lilly och moster Ella. Självklart var även mormor Karisma och mormorsbror Klever med.

Vi började dagen med att mötas på Redgos lokaler för lite Nosework introduktion som Kylos matte Freda höll i. Alla valpar var superduktiga. Många blev riktigt taggade att fortsätta träna detta hemma. 
Efter det gav sig hela ligan ut till skogen och där Kjell och Kerim väntade med grillad korv. Hundarna fick röja loss på den stora ängen så jag misstänker att alla hundarna sov gott den kvällen :)

Tack till alla som kom och gjorde vår dag & ett extra stort tack till Freda för fantastiskt bra kurs!

Läs hela inlägget »

Samson har varit på sin första utställning. Han blev BIR-valp och sen BIG2.

Läs hela inlägget »

Nu har valparna fötts, vi återkommer med mer info på valpbloggen inom kort!

Läs hela inlägget »

Nu har Lilly varit hemma i nästan en vecka. Just gör jag inget annat än att kolla om hon har några förändringar som skvallrar om parningen tagit. Jag vet att det är för tidigt att se någonting ännu, men man vill ju så gärna veta! Midjan är fortfarande 60cm vilket det känns rimligt att den fortfarande är, så jag får nog lugna ner mig lite och spana vidare i veckan som kommer. //Anna

Läs hela inlägget »

En stor rubrik.

Arkiv


SEnaste nyheter