10421874_10152455808818430_1939303125_o

Nyheter

Abby är nu på dygn 42 i sin dräktighet. Vi vägde Abby i fredags och då var hon på dygn 40 och vägde 42.2 kg Så hon har verkligen börjat öka i vikt nu. Det syns ordentligt att det är ett gäng med valpar i hennes mage. Vi har haft träffat massa härliga valpköpare under helgen.

Läs hela inlägget »

Abby är konstaterad dräktig med ultraljud den 11mars. Så nu börjar den spännande resan framåt för att följa valparnas utveckling i Abbys mage. Valparna beräknas föddas i mitten av april.
 

Läs hela inlägget »

Nu börjar den långa väntan på att få se dom första tecknen på att Abby är dräktig. Så håll tummarna att Abby och Scions valpar födds rund den 12 april!

Läs hela inlägget »
Vi är så glada och tacksamma för att vi får låna in Abby i vårt avelsarbete. Abby är från vår egna förstfödda kull som vi är mycket nöjda med hälsomässigt och mentalt. Stort tack Annika och Lennart som lånar ut er fantastiska tjej till oss.
Vi tror att Abby kommer att börja löpa i slutet av januari eller början av februari. Är du intresserad att veta mer så hitta du informationen under "Kullar D-kull" på hemsidan där också den blivande pappan Scion presenteras.
Läs hela inlägget »

Lördagen den 17e november så hade Chillikullen sin första kullträff. 8st av 10st valpar mötte upp plus mamma Lilly och moster Ella. Självklart var även mormor Karisma och mormorsbror Klever med.

Vi började dagen med att mötas på Redgos lokaler för lite Nosework introduktion som Kylos matte Freda höll i. Alla valpar var superduktiga. Många blev riktigt taggade att fortsätta träna detta hemma. 
Efter det gav sig hela ligan ut till skogen och där Kjell och Kerim väntade med grillad korv. Hundarna fick röja loss på den stora ängen så jag misstänker att alla hundarna sov gott den kvällen :)

Tack till alla som kom och gjorde vår dag & ett extra stort tack till Freda för fantastiskt bra kurs!

Läs hela inlägget »

En stor rubrik.

Arkiv


SEnaste nyheter