10421874_10152455808818430_1939303125_o

Info om Föräldrarna

THAT'S OBVIOUS Absolut
Amazing girl "Abby"

Född 2014-05-21
Mankhöjd:  65 cm
Vikt: 35 kg
Höfter: HD A/A
Armbågar: ED UA (0)
Tänder/Bett: Fulltandat korrekt saxbett
DM N/ DM Degenerativ Myelopati .Carrier 
JME :N/N clear, by the parents
Utställd med Excellent
Känd mentalstatus :BPH
Skottfast

- Abby är född i en kull på 10 valpar där 3 av hanarna föddes utan ridge, resten av kullen är korrekta.

- Det är 9 st som är röntgade på höfterna med bästa resultat HD A och 8 st är röntgade på armbågarna med lika bra resultat ED UA (0).  

- 9 st av 10 st valpar har gjort BPH

Så här säger Abbys matte om Abby:

Abby är en mycket vänlig och ödmjuk tjej, som glatt och positivt följer med i vardagen, vår bästa vän. Abby bor i en flock med husse, matte och 1 äldre ridgebacktik, som är något dominant, med det ignorerar Abby. Vi har även en liten papillonvalp i flocken då och då som hon tar väl hand om. Vi träffar ofta andra hundar och Abby smälter in bra i alla grupper och bryr sig inte särskilt mycket om att någon annan tycker de är ledare. Hon gillar att lära sig nya saker och är mycket arbetsvillig. Vi kör både rallylydnad och spår, om matte hade mer intresse så skulle lydnad vara hennes gren. På våra långa promenader får hon oftast springa lös, då hon är följsam och lyhörd ute. Inne ligger hon gärna och myser i soffan så nära oss som möjligt och trots att hon är "aftrikan" föredrar hon snö framför heta sommardagar.
 

Ridgerules RV Ace my Grace  "scion"  

Född 2015-08-04

Mankhöjd: 67 cm
Vikt: 39
Höfter HD A/A
Armbågar: ED UA (0)
Tänder/Bett Fulltandat och korrekt saxbett
EOAD:Clear
DM  N/N Degenerativ Myelopati : Clear
Utställd med Cert
Känd mental status: BPH , 
Jägarförbundets Mentaltest
Skottfast

Så här säger Scions matte om honom!

Scion har ett hjärta av guld och nerver av stål. Att leva tillsammans med honom är en fröjd, han är en fantastisk vän och följeslagare! Han är vänlig, oerhört trygg och inkännande och trivs allra bäst när han är nära matte. I kombination med detta är han en hund med stort mod, handlingskraft och nyfikenhet. Han står väldigt stadigt på sina fyra tassar och tar med glädje för sig av livet. Scion lever i en flock bestående av matte, husse och två små barn samt våra andra två ridgebacks Qira och Henry. Om man inte hittar honom tätt ihoprullad med de andra hundarna eller brottandes med någon av dem, så ligger han säkerligen mitt bland leksakerna och försöker få vara med i barnens lek. Scion har en fantastisk, välbalanserad mentalitet som gör honom till en oerhört trygg, stark och vänlig hund som möter livet med glädje och nyfikenhet.