10421874_10152455808818430_1939303125_o

Haft en härlig träningshegl Med kennel Damisis

Damisis kennel ,Petra och Janne Välja bjöd in oss till en träningshelg den 19-20 september.
Det vart Jag med Bell ,Therese med Samson och Freda med Kylo och Booba som tog oss ner/upp till dom småländska skogarna. Vi hyrde stugor på Sävsjö camping som lg ett stenkast ifrån Petra och Janne. Vi startade redan på fredagskvällen med lite Nosework med våra duktiga hundar på campingen. Lördag förmiddag samlades vi hemma hos Petra och Janne för att framtill lunch köra lite budföring med hundarna ( dom var super duktiga) sedan så gjorde vi ett besök på den lokala pizzerian för att inta en lunch. 
Sedan begav vi oss ut i skogen för att börja träna rapport med hundarna. För oss (That's Obvious) var det första gången som vi testade på rapport, hundarna verkligen älskade det. 
Efter en lång dag ute så var vi och hundarna helt slut på kvällen. Alla var så trötta så middagen bestod av chips och läsk.  Söndagen startade vi i skogen med rapport igen för att sedan avlsuta med lite personspår. 
Tack Petra, Janne och Inger för en fantastisk helg

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter