10421874_10152455808818430_1939303125_o

Det händer grejer

Jag ville bara titta in här och säga att det känns BRA här hemma!! Lilly är betydligt svullen om magen, mår lite illa, och tycker inte mat är det bästa som finns (vilket hon brukar). Jag tror verkligen att hon är dräktig Ville bara skriva att det känns hopfullt❤️ Annars är hon skit-skendräktig Jag och Madde ser fram enot på tisdag då vi får det på plåt (som jag lärde mig förra veckan att det heter när vi röntgade Elins fot efter att blivit stämplad av hästen) Även om det är ett ultraljud som ska ske vilket inte riktigt är det samma men då får vi svart på vitt om det finns puppisar i magen, vilket jag nu verkligen tror❤️ Hon är nu 62 cm ”tjock” om magen. Vi hörs på tisdag om mina farhågor besannats (eller ej) Hopas ni har en härlig helg!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ludwig och Anna » Valpyl:  ”Men oj så stora de hunnit bli sedan vi såg dem sist! Har de 2 minsta börjat växa..”

  • Karola Messner » Nya Bilder:  ”Jätte roliga bilder. Otroligt vad de vuxit sedan jag sett dem förra veckan, vilk..”

  • Jenny » Valparna har nu blivit 15 dagar:  ”Så jäkla gulliga små gryn <3 Puss från mig :)”

  • Pillan » Magen växer:  ”Men ååååå <3! Fina,fina magen :)”

  • Karin » Karismas mage ökar i omfång:  ”Vad fin hon ser ut i sin runda mage! Det kanske blir många valpar! Kramar Karin ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-