10421874_10152455808818430_1939303125_o

En regnig onsdag

Idag regnar det här i Linghem, Lilly är nog som vilken annan RR som helst, regnar det vill man helst inte gå ut! Håller fortfarande på att spanar efter förändringar, men hon döljer dem väl i så fall. Hon mäter nu 61 cm i midjan (mätte igår), om det beror på valpar i magen eller om jag mätt annorlunda (vilket jag inte tror jag gjort) får tiden utvisa. Nu vill jag bara att veckorna springer iväg så vi får göra ett ultraljud men tyvärr dröjer det ca 2 veckor till...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ludwig och Anna » Valpyl:  ”Men oj så stora de hunnit bli sedan vi såg dem sist! Har de 2 minsta börjat växa..”

  • Karola Messner » Nya Bilder:  ”Jätte roliga bilder. Otroligt vad de vuxit sedan jag sett dem förra veckan, vilk..”

  • Jenny » Valparna har nu blivit 15 dagar:  ”Så jäkla gulliga små gryn <3 Puss från mig :)”

  • Pillan » Magen växer:  ”Men ååååå <3! Fina,fina magen :)”

  • Karin » Karismas mage ökar i omfång:  ”Vad fin hon ser ut i sin runda mage! Det kanske blir många valpar! Kramar Karin ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-